5 Nisan 2013 Cuma

DOLABINIZI DÜZENLEMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?

 DOLABINIZI DÜZENLEMEKMİ  İSTİYORSUNUZ? O ZAMAN BUYRUN..
YÜKSEK ,ORTA,DÜŞÜK GELİR  DÜZEYLERİNE İPUÇLARI..
Genç ve modern görünmek için takip etmeniz gereken birkaç yol var. Şimdi dolabınızı yeni stilinize göre düzenleme zamanı. Kategorilere ayırın (üstler, bluzlar, elbiseler, ceketler, etekler, pantolonlar, kotlar). Bir takım yaratıp onu aynı askıya asmayı düşünmeyin bile. Eski püskü olan, yıllardır giyilmeyi bekleyen kıyafetleri dolabınızdan çıkartmakta cesaretli olun. Ve bunu her mevsim tekrarlayın.

YÜKSEK: Gidin kendinize, dolabınızı yenilemek ve size yardımcı olabilecek bir imaj danışmanı tutun. Bu göründüğü kadar müsrif bir durum değil. Tasarım bir takım almaktansa, bilgili bir stil danışmanı dolabınıza göre alışveriş yaparak asla aklınıza gelmeyecek bir sürü kombin yaratabilirsiniz. Bu, zaten sahip olduklarınızla farklı çeşitlemeler yaratmanın modern bir yolu sadece. Ne alınacağı, nasıl donanılacağı, ve ne depolanacağı konusunda profesyonel birinden yardım almakta hiçbir zarar yok. Bir profesyonel sizin duygularınızı incitmekte arkadaşınız kadar duyarlı olmayacaktır ve böylece size neyin yakıştığı konusunda da gerçek fikirlerini söylemekten kaçınmayacaktır. Önemli olan sizi genç ve modern göstermektir. Size yakışmayan tasarım kıyafetleriniz mi var, hemen onlardan kurtulun. Bir kuruma da bağışlayabilirsiniz.

 ORTA: Bir arkadaşınızdan size uğramasını ve siz dolabınızdaki kıyafetleri denerken onun ağırlığını koymasını, isteyin. Tamamen dürüst olmasını rica edin. (Siz de ona aynı iyiliği yapabilirsiniz.) Düşük gelir için de aynı uygulamayı yapabilirsiniz. Fakat sadece arkadaşınızdan yeni kombinlerinizle fotoğrafınızı çekmesini isteyin.

DÜŞÜK: Tek başınıza havalanın. Uzun bir boy aynasının önüne geçin ve bütün kıyafetlerinizi deneyin sonra analiz edin ve kendinize sorun ‘’Bu beni yaşlı gösteriyor mu?’’ eğer öyle değilse ‘’Bunu neyle giyebilirim?’’ Karıştırın ve parçaları birleştirin (buna çoraplar, ayakkabılar, ve mücevherler de dahil). Görüntünüzü sevdiğinizde ise  hemen bir fotoğraf çekin.

KOMBİN USTASI OLUN
Klasik parçaları stokladınız, sizi çok yaşlı ve ya genç gösterecek kıyafetlerinizi bir kenara attınız. Ne giyileceği konusunda eski kuralları kırdınız. Peki, genç ve modern görünmek için nasıl daha iyi kombinler yapabilirsiniz?


Baskıları Karıştırın: Dört Sır
Evet desenleri karıştırabilirsiniz, farklı çiçekli ve çizgili de olsa.
  1. Ekoseler, puantiyeler, çiçek desenleri, şeritler, ve pötikareler gibi baskıları birbiriyle birleştirebilirsiniz. Fakat hiçbir şekilde hayvan baskılarını birleştirmeyin. Bir parçada ya leopar, ya zebra ya da zürafa olmalı sadece.
  2. Bu baskıları birleştirici bir renk paletine sahip olmanız gerekir.
  3. Aynı tip baskıyı birleştirmek için – çiçeği çiçekle ve ya pötikareyi pötikareyle – kesinlikle farklı ölçeklerde olması gerek.
  4. Kıyafetinizin tek bir yerinde olmalı – T-shirt, ayakkabı, kot – karışık parçaları birleştirmek için.






Tasarımı Tasarım Olmayanla, Lüksü Sıradanla Birleştirin
Sharon Stone VeraWang eteğini siyah Gap marka T-shirtüyle Oscar Ödülleri’nde giydiği zaman modanın tarihini yazdı. Fransız kadınlar bu tarz kombinleri yıllardır yapıyor. Mükemmel siyah basicler giyip son derece sevimli plastik bilekler taktığınızda, kimse o bilekliğin 2£ olduğunu tahmin etmez. Pahalı olan bir ürünü pahalı olmayan ve ya marka olmayan bir parçayla birleştirdiğinizde, aynı zamanda demokratikleştirmiş de olursunuz. O yüzden moda züppesi olmaya gerek yok. Marka  bir ceketin altına  ucuz bir T-shirt giyebilirsiniz. Fiyatının ne olduğu önemli değil, önemli olan sizde güzel durmasıdır. Pahalıyı ucuzla kombinleyin. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder