25 Ağustos 2012 Cumartesi

ÖNERİLER

Vakitten tasarruf ettirecek öneriler
Giydiğiniz günlük giysilerinizi asarak ,,, yatağınızda dinlenirken bile görüp ne giyeceğinize karar verip güne güzel şekilde başlayabilirsiniz. Ben ne giyeceğime karar vermişsem değmeyin o gün keyfime! Gerçekten de öyle değil midir? Giyeceğiniz kıyafet belli ise sadece saç modeliniz kalır geriye ve evden mutlu bir şekilde çıkar, vakitten de tasarruf edersiniz.

ASKILIKTA NELER OLMALI?
Öncelikle ipek bluzlar, turuncu,, narçiçeği, hardal sarısı, bu renkler sizi hem soğuk günlerde enerji verecek hemde resort sezonunda işinize yarayacak. İyi kup iki ceketiniz, özellikle lacivert,siyah ceketleriniz bu dönem sizin kurtarıcınız olur. Yine aynı şekilde jean pantolon ve beyaz pantolonda öyle Bu soğuk günlerde nerden çıktı beyaz demeyin , özellikle baştan aşagı beyaz ve ten rengini birarada giymek İN... İpek gömlekler,pantolonlar,tek parça elbiseleriniz,eşarplarınızı uzanıp dinlendiğinizde görürseniz hemen bir kombin yapabilirsiniz,buda size vakitten tasarruf edeceğiniz öneridir..,  Ve beyaz gömleğiniz tabii ki.O zaten her sezon sizin yanınızda olmalı, hiç ayrılmamalı. Mavi gömleği de es geçmeyin derim. Bir de tabii ki,,,maxsi eteğiniz olmazsa olmazınız olmalı derim., Askınızın kenarına eşarplarınızı,uzun zincir kolyelerinizi,incilerinizi asın derim. İpek eşarplarınız,kaşmir şallarınız sizi kurtaran iyi bir aksesuardır. İster saçınıza gelişi güzel kalın bir şekilde bağlayın, ister çantanıza. Çantanıza ruh katacak bir süs hatta boyunda bağlanan enfes bir bluz olarak bile kullanabilirsiniz... Askılık deyip geçmeyin inanın güne iyi başlamanıza yardımcı olacak.
Ünlü tasarımcı DRIES VAN NOTEN diyorki...
İşiniz kıyafetlerle olmasa ve sabah elinize geçirdiğiniz ilk şeyi bile giyseniz, ne giydiğiniz kim olduğunuzla ilgili tek iletişimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder