12 Ağustos 2012 Pazar

Uzun ve ince görünebilirsiniz

Zayıf görünmeyi kim istemez ki! Bir türlü kilo veremiyor ve daha da ince görünmek istiyorsanız hiç dert etmeyin, kolayı var...
-İnce, uzun ve zarif görünmenin ilk şartı boynunuzu, kol ve ayak bileklerinizi açıkta bırakmak, diğer şartı ise baştan aşağı tek renk giyinmektir.

-Olduğunuzdan daha zayıf ve ince görünebilmek için kaygan kumaşlı elbise ve gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu tür seçimler sizi daima ince gösterir. Gününüzü kurtarabilir. Şifon, ipek, kaşmir, tiril tiril trikolar da ayrıca bir seçenektir. Pantolonlarınızı her zaman bir beden büyük alın, bu seçim de sizi ince gösterir. Boyuna çizgili giyinin. -Kalın kumaşlardan hazırlanmış kıyafetler giyinmeyin.

-Vücudu çorap gibi saran kıyafetleri tercih etmeyin. Kol ve ayak bileklerinizi açıkta bırakın. Babet giyecekseniz, ön kısmı daha küçük olanı tercih edin ve parmaklarınızın üst kısmı bırakın görünsün. Böylece bacaklarınız daha uzun görünecektir. Hafif bol elbiseler giyin. Bacaklarınız inceyse tek parça bol mini elbiseler tercih edin. Göğsü büyük olanlar ise aksesuar olarak küpe veya bileklikler kullanabilir. Eğer basenleriniz genişse kesinlikle dar giymeyin...


SONBAHAR-KIŞ SEZONUNDA NELER VAR

-Sevgili okurlar sıcaklardan bunalmışken, gelin sonbahar-kış sezonunda neler var, şöyle bir göz gezdirip, sezona kendimizi hazırlayalım.
-Ceketi, hırkayı,mantoyu omuza atmak çok trend. 
-Altın ve payet bu sezonun gözdesi büyük şaşaa içinde geliyorlar. 
-Askeri kesimler çok trend, apoletli asker ceketleri, özellikle kadifeye yatırım zamanı. 
-Bordo,mor, mavi özellikle saks mavi, haki, kiremit kırmızısı geliyor. 
-Goblen desenlere ve kadife kumaşa ilgi yoğun olacağa benziyor.
-Yağmurluk kumaşlarda üstler çokmoda olacak. 
-Yerlere kadar uzanan paltolar yeni trend.
-Maskülen tarzı da çok göreceğiz.
-Pijama kesim, yanları şeritli pantolonlar.
-Weekender çantalar, yani valiz görünümündeki çantalar.
-Ayakkabılarda kadife ve derinin bir arada olduğumodeller n Ipad çantanızı, cluch olarak kullanabileceksiniz. 
-Ceket-pantolon çok göreceğiz.
-Örgü topuzlar,makyajda şarap rengi dudaklar, mavi, yeşil farlar, mat bir baz.
Cilt renginize göre kıyafet seçin

Malum yaz günlerindeyiz. Üstelik sıcaklar da kavuruyor. Benim size tavsiyem, eğer bronz bir tene sahipseniz indirimden yapacağınız alışverişlerinizde bronz tene giden açık renkleri tercih etmeniz olacaktır. Su yeşili, somon, beyaz, turkuaz bronz tene çok yakışır. Aklınızda bulunsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder